Login

Brukernavn

Passord

VÅRE ROM

ETASJE 1

HERBERGET
Rommet har tre langbord med benker og stoler, med sitteplass til ca 24 spisende gjester. Det har peis, og egen inngang fra bakgården.
VIP ROMMET
VIP har langbord i vikingstil med sitteplass til ca 20 spisende gjester. Det har peis, og egen inngang fra bakgården. Obs! VIP-rommet har tre trappetrinn opp og ett trappetrinn ned for å komme inn.

ETASJE 2

ANTON B NILSEN
Rommet er innredet med 8 trebord med plass til 6 personer. Bordene kan stilles opp som enkeltbord, som 3 langbord eller som en hestesko. Rommet egner seg kjempefint til alle typer selskap, møter eller seminar..
CATHINKA GULDBERG
Cathinka-rommet ligger ved siden av Anton B Nilsen og er innredet som en liten stue, med sofagrupper og blondegardiner. Her er det perfekt å mingle litt før dere går til bords i Anton B Nilsen. Rommet kan også brukes til litt mer uformelle arrangementer, som spill-kveld, strikkekurs eller møter. Cathinka har plass til ca 25 personer og har egen utgang til svalgangen.
ELIAS KRÆMER
Rommet er innredet med 6 trebord med plass til 6-8 personer. Bordene kan stilles opp som enkeltbord, som 2 langbord med plass til 20 personer, som en hestesko eller i E-form. Her er det perfekt å holde selskap, ha møter eller seminar. Rommet tar max 50 personer og har egen utgang til svalgangen.
KORNLOFTET
Bedre kjent som Loungen eller Champagnerommet! Kornloftet har litt spesielle møbler tegnet av Harald; som innbyr til sofistikert mingling. Her inne er det for eksempel perfekt å starte med en velkomstdrink før dere går til bords i Elias Kræmer. Rommet ligger innenfor Elias Kræmer, tar ca 40 personer og har egen utgang til svalgangen.
Gamlehjem for menn.
ARRESTEN
Arresten er et lite rom som ligger midt imellom de to fløyene i huset vårt. Arresten huser vår lille bar, i tillegg til toaletter og garderobe.